Contact

Telefonisch?
Er is een dagelijks telefonisch spreekuur. Indien u tijdens dit spreekuur contact opneemt, kan er direct een afspraak gemaakt worden. Buiten het telefonisch spreekuur kunnen wij uw oproep mogelijk niet direct beantwoorden. Indien u een boodschap inspreekt, wordt u dezelfde dag nog terug gebeld.

Spreekuur Robbert van de Veen: maandag t/m vrijdag tussen 12.00 en 13.00
tel nr 06 – 4308 4373

Spreekuur Miranda Pouw op woensdag en vrijdag tussen 12.00 en 13.00
tel nr 06 – 1545 5146

Online?                                                                                                                                                                                    Klik op de button rechtsboven aan de pagina en bekijk de agenda. Zo kunt u zelf een geschikte datum en tijd kiezen. Mocht er geen geschikte datum beschikbaar zijn of is de wachttijd te lang? Neem dan gerust contact op via mail of telefoon en dan plannen we in overleg een voor u geschikt moment.

E-mail?
U kunt het contactformulier vrijblijvend invullen met het verzoek tot het maken van een afspraak of voor andere informatie. Er wordt dan binnen 1 werkdag contact met u opgenomen.

Intake formulier
Zodra de afspraak voor een eerste consult is gepland, ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Via deze e-mail kunt u direct het intakeformulier invullen. Een volledig ingevuld formulier draagt bij aan het inzicht in uw klachtenpatroon en bespaart veel tijd bij de intake.

Praktijk Nijkerk
Rijstegoed 2 – 3863 BZ Nijkerk