Team

Mijn naam is Robbert van de Veen en in 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. In Nijkerk ben ik opgegroeid en ik ben er 6 jaar als fysiotherapeut werkzaam geweest. Zodoende is Nijkerk bekend terrein en ik denk dat Osteopathie een meerwaarde betekent voor de reeds aanwezige (para)medische disciplines in de gemeente Nijkerk en omgeving.
Een osteopatische behandeling gaat prima samen met andere behandelmethoden en werkt vanwege de grondige aanpak veelal herstel ondersteunend en tevens preventief.

Sinds 2005 ben ik woonachtig in Huizen en ik heb altijd de ambitie gehad om naast de hoofdvestiging in Nijkerk, ook deeltijd dichter bij huis te werken. Zodoende ben ik in 2014 samen met collega Sander Sprong nog een praktijk voor osteopathie gestart in Laren.

De laatste jaren heb ik extra opleiding gevolgd op het gebied van onderzoeken en behandelen van baby’s en kinderen. Zodoende ben ik specifiek gecertificeerd voor het behandelen van deze doelgroep.  Verder heb ik een sportverleden op (inter)nationaal niveau en ben nog altijd sportief actief. In de toekomst zou ik graag nog mijn expertise als osteopaat verder in willen gaan zetten in het bedrijfsleven.

(bij- en na) Scholing:

• Opleiding Osteopathie, College Sutherland Amsterdam, 2005-2011
  • Postgraduate opleiding Osteopathie bij Kinderen, Panta Rhei, 2012-2014
  • Blok I t/m VI van ‘Geintegreerde Technieken’, vlgs Frank de Bakker, 2015-2017
  • periodiek onderhoud Reanimatie technieken bij volwassenen en baby/kind
  • Snijzaal Heidelberg (D), onderste & bovenste extremiteit, abdomen, thorax en centraal zenuwstelsel)

contact: 06-4308 4373 / info@osteopathienijkerk.nl

Mijn naam is Miranda Pouw. Ik werk als zelfstandig osteopaat op
woensdag bij Osteopathie Nijkerk. Daarnaast werk ik in mijn eigen
praktijk in Amersfoort. Door mijn zoektocht naar meer verdieping van
de oorsprong van klachten ben ik in 2008 gestart met de opleiding
osteopathie in Amsterdam. Een prachtige opleiding die me veel heeft
bijgebracht: gedegen kennis over het menselijk lichaam en inzicht in
het menselijk functioneren: zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Osteopathie is naar mijn mening een therapie die voor vele klachten
ingezet kan worden. De bekende klachten zoals rugpijn, darmklachten en
hoofdpijn. Maar ook voor behandeling van vage en chronische klachten kan ik veel betekenen. Ik heb veel ervaring in het behandelen van baby’s.  Heeft u (of uw kind) een klacht? Aarzel niet om uw gezondheidswens bij mij neer te leggen.

(bij- en na) Scholing:

• Opleiding Osteopathie, College Sutherland Amsterdam
  • Osteopathie bij kinderen (Centrum voor Osteopathie Antwerpen)
  • Osteopathie en Wetenschap (Van Dun)
  • Korte hefboomtechnieken (Daryl Herbert)
  • Pelvis Minor (m.b.t. klachten in het vrouwelijk bekken)
  • Snijzaal UMC (onderste extremiteiten en abdomen)
  • Geïntegreerde technieken van Frank de Bakker I, II en III
  • periodiek onderhoud Reanimatie technieken bij volwassenen en baby/kind

Werktijden:
Woensdag van 08.00 uur tot 16.00 uur

Contact: 06- 1545 5146 / miranda@osteopathienijkerk.nl

“Wij heten u van harte welkom in de praktijk!”